Logo Buro Laboro
Home Onze Diensten

Omgaan met stress kun je leren!

Training

Trainingsprogramma Jouw Stress de Baas

Langdurig onder spanning staan en onvoldoende mogelijkheden hebben om tot ontspanning te komen heeft pittige gevolgen. Je kunt klachten ervaren op lichamelijk, psychisch en sociaal gebied. Als jij last hebt van deze klachten en minder goed functioneert op bijvoorbeeld je werk of in jouw sociale omgeving, volg dan het programma Jouw Stress de Baas. 

Je volgt het trainingsprogramma in een groep deelnemers met vergelijkbare klachten. Je leert wat stress nou eigenlijk is, welke invloed dit op jouw leven heeft en hoe je met stress kunt dealen zodat je jouw stress de baas blijft, niet meer terugvalt en erger voorkomt. In de opzet van het programma wordt rekening gehouden met jouw unieke situatie en profiteer je van de meerwaarde van de groep. Het geleerde pas je toe in jouw eigen omgeving. Parallel daaraan volg je een individueel coachingstraject.

Het programma omvat zes groepsbijeenkomsten, inclusief een terugkomdag en zes coachingsgesprekken. Dit programma vindt plaats in een periode van drie maanden op een locatie in Zuid-Limburg. In een vrijblijvend gesprek vertellen we je graag meer over dit programma.


Training voor leidinggevenden & andere professionals

Als leidinggevende of betrokken professional heb je een cruciale rol in de begeleiding van medewerkers met stress en burn-out klachten. Je bent ook onmisbaar bij preventie van dit soort klachten binnen je team of organisatie. Wil je leren hoe je signalen van stress en te hoge werkdruk herkent en wil je meer weten over de oorzaken, aanpak en preventie van deze klachten? Bel ons dan!