Logo Buro Laboro
Home Onze Diensten

Change is hard at first, messy in the middle and gorgeous at last

Coaching

Coaching is een effectief instrument voor groei & ontwikkeling. De uitwerking van coaching kan levenslang duren met positieve resultaten op professioneel en persoonlijk vlak. Coaching is een samenwerking tussen coachee en coach in een creatief proces dat tot nadenken stemt. Zo kun je je persoonlijke en professionele potentieel tot volledige bloei laten komen.

Coaching van leidinggevenden & andere professionals

Als professional en leidinggevende heb je een belangrijke taak en verantwoordelijkheid in de begeleiding en aansturing van medewerkers, het behalen van de doelen van de organisatie en het creëren van gezonde arbeidsomstandigheden. Dat kan een hele klus zijn. Bijvoorbeeld als je te maken krijgt met conflicterende belangen en opvattingen, moeilijkheden in je team en eisen die aan jou worden gesteld waar je moeilijk aan kunt voldoen. Wil jij je in dat spanningsveld op een professionele manier bewegen en jezelf als leidinggevende naar een hoger niveau tillen? Dan is coaching echt iets voor jou.

Individuele coaching bij stress en burn-out

Wij coachen jou als je last hebt van stress, overspannenheid of burn-out. Stress staat niet op zichzelf, het is een uitingsvorm van onderliggende oorzaken en mechanismen. In jouw traject wordt aandacht besteed aan oorzaken, herstel en terugvalpreventie. Het is maatwerk en onze manier is gebaseerd op een effectieve methodiek. Na het coachingstraject herken je eerder je stressbronnen, kun je er beter mee omgaan en maak je betere keuzes.

Teamcoaching en teambegeleiding

Teamcoaching en begeleiding is gericht op ontwikkeling en samenwerking van het team. Dat kan zijn om (nog) beter samen te werken, een begin te maken met nieuwe succesvolle samenwerking of om conflicten en inefficiënte patronen in het team te doorbreken. Buro Laboro verheldert, geeft feed back en brengt het team in beweging. Afhankelijk van de vraag wordt een werkvorm gekozen en de duur van het traject bepaald. Het resultaat is een team dat enthousiast en met plezier samenwerkt voor tevreden klanten.

Individuele coaching bij persoonlijke ontwikkeling

Loop je tegen dingen aan waar je niet goed raad mee weet? Misschien word je ‘s ochtends wakker met een onbestemd gevoel van ontevredenheid of wil je obstakels overwinnen om de weg vrij te maken naar meer plezier en voldoening in je leven? Individuele coaching helpt je hierbij en is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Met de door jou opgedane inzichten ben je in staat keuzes te maken die voor jou werken.

Wil je het beste voor jezelf of voor jouw team? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.